Home Behandeling Massage injectables aanbiedingen nieuws contact

INJECTABLES

Heeft u een lijn(tje), een frons, rimpels of contourverlies waar u zich aan stoort of wilt u vollere lippen? Kijkt u altijd boos of verdrietig? Dit hoeft niet langer!

Ik heb ruim 15 jaar succesvol samengewerkt met Drs. Peter Driessen en veel ervaring en kennis opgedaan over Injectables.

Indien u interesse heeft in een Injectables-behandeling en/of vragen heeft hieromtrent verzoek ik u om telefonisch contact op te nemen, ik verwijs u graag door!

(U kunt een afspraak maken om in een laagdrempelige maar professionele ambiance geheel vrijblijvend en kosteloos, persoonlijk geïnformeerd te worden over de spectaculaire mogelijkheden (b.v. ook correctie/verfraaiing lipcontour en/of vollere lippen) met niet-permanente 'fillers' en vloeibare implantaten (incl. een prijsopgave).

Op veler verzoek, zijn we gestart met Botox/Dysport (botuline toxine) behandelingen, niet alleen voor een ontspannen mimiek maar ook te gebruiken bij overmatig transpireren!

Het doel van de Injectables-behandeling is met zo klein mogelijke correcties een zo groot mogelijk effect te bereiken. Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen m.b.t. veilig en steriel werken en een esthetisch verantwoord resultaat. Het is niet de filosofie om met middelen te werken die nog maar kort op de markt zijn i.v.m. (onbekende) bijwerkingen op de lange termijn. Er wordt uitsluitend gekozen voor beproefde middelen van de hoogste kwaliteit!

Uiteraard is er gelegenheid om uw vragen te stellen en om eventueel direct uw 1e behandeling te ondergaan.**)

** In overleg verwijs ik u graag door naar een erkend cosmetisch arts in de directe omgeving van Swalmen!

 

 

Indien u interesse heeft in een Injectables-behandeling en/of vragen heeft hieromtrent verzoek ik u om telefonisch contact op te nemen.


© 2018 Beautysalon Cassiopeia
Webdesign Love 4 Light
Realisatie door
Built by Web-id
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter