Home Behandeling Massage injectables aanbiedingen nieuws contact

CONTACT & PRIVACY VERKLARING (AVG per 25-5-2018)

Beautysalon Cassiopeia, Praktijk voor huidverzorging, massage & injectables

Claudette Kanaar, uw Declaré Skincare Coach

Meander 69, 6071 SB, Swalmen (L), telefoonnummer: 06-17248844 (voicemail, sms of whatsapp)

email:  @

Routebeschrijving

Swalmen ligt in Midden-Limburg, 5 kilometer ten noorden van Roermond en wordt doorkruist door de 'oude' Rijksweg richting Venlo. Plan hier uw route:

Privacyverklaring van Beautysalon Cassiopeia;

Deze Privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Beautysalon Cassiopeia verwerkt van haar klanten.
Indien u klant wordt van Beautysalon Cassiopeia of om een andere reden persoonsgegevens verstrekt, geeft u uitdrukkelijk toestemming om uw persoonsgegevens in lijn met deze Privacyverklaring te verwerken.
Wij adviseren u om de Privacyverklaring door te lezen en te bewaren voor uw eigen administratie.

1. Verantwoordelijke
Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:
Claudette Kanaar, Beautysalon Cassiopeia, Meander 69, 6071 SB, 6071 SB, Swalmen.
KVK nummer: 12046865, bereikbaar via 06-17248844 of e-mailadres bovenaan deze pagina.

2. Persoonsgegevens die zij verwerkt
Beautysalon Cassiopeia verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van haar diensten en/of omdat u deze zelf aan haar verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die zij verwerkt (indien van toepassing):
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens, eventueel postadres
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Gezondheidsgegevens
- Voor- en nafotos

3. Met welk doel en op basis van welke grondslag zij de persoonsgegevens verwerkt
Beautysalon Cassiopeia verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het contact hebben over afspraken en de eventuele annulering daarvan
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van haar nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om haar dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van haar diensten en producten
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Het monitoren van de voortgang van de behandeling
- Foto’s voor het gebruik op Social Media (onherkenbaar)

4. Bewaartermijnen
Beautysalon Cassiopeia verwerkt en bewaart uw persoonsgegevens tot het moment dat u verzoekt deze gegevens te verwijderen. Aansluitend worden de persoonsgegevens vernietigd.

5. Gegevens inzien, aanpassen of verwijdering
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming
voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Beautysalon Cassiopeia en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij mij een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die ik van u
heb, in een computerbestand, naar u, een ander of een door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar het e-mailadres bovenaan de pagina.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Beautysalon Cassiopeia wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

6. Afmelding e-mail berichtgeving:
Beautysalon Cassiopeia gebruikt uw naam en e-mailadres om u haar e-mail nieuwsbrief met informatie over activiteiten, diensten en andere interessante informatie te versturen. Afmelding voor deze mailings is te allen tijde mogelijk via de afmeldlink onderaan de mailing.

7. Wijzigingen
Dit Privacyverklaring kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de Website bekend gemaakt. Wij adviseren u om regelmatig de Privacyverklaring te bekijken.

8. Delen van persoonsgegevens met derden
Beautysalon Cassiopeia verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting (bijvoorbeeld belastingdienst).

9. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Beautysalon Cassiopeia gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

10. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Beautysalon Cassiopeia neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Claudette Kanaar op telefoonnummer 06-17248844 of via het e-mailadres bovenaan deze pagina.


© 2018 Beautysalon Cassiopeia
Webdesign Love 4 Light
Realisatie door
Built by Web-id
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter